Daktuin Amsterdam

Uw eigen daktuin in Amsterdam aanleggen?

Altijd al gedroomd van een eigen tuin in de drukke binnenstad van Amsterdam maar u beschikt niet over de ruimte? Grote kans dat een daktuin dan uitkomst biedt. Daktuinen kunnen variëren van een kleinschalig groenoppervlak tot volledige ingerichte daktuinen met een schuurtje, bomen en zelfs en vijver. Op enkele bouwkundige voorwaarden na zijn er geen beperkingen tot het hebben van een fantasierijke daktuin in Amsterdam. Alles is mogelijk en wij kunnen u daarbij helpen.

Kewodak is de daktuinspecialist als het gaat om:

  • daktuin aanleggen in Amsterdam
  • fleurrijk inrichten van uw daktuin
  • vergunningen en bouwkundige constructies

Dakmoestuin

Uw eigen groente verbouwen pal boven uw hoofd? Het klinkt bijna onwerkelijk, maar met een professioneel aangelegde daktuin is dat realiteit. Wij leggen uw dakmoestuin aan volgens de wettelijke richtlijnen en bouwkundige technieken. Zo letten we op de draagkracht van het dak, maar ook op de drainage van de gewassen. Een echte dakmoestuin in Amsterdam? Wij maken het mogelijk!

Duurzame voordelen van daktuinen in Amsterdam

Een daktuin in Amsterdam zorgt er niet alleen voor dat u extra leefruimte creëert voor uzelf, maar ook de flora en fauna genieten mee van uw groene daktuin. Vlinders en bijen zult u er dus zeker aantreffen. Daarnaast levert een daktuin een positieve bijdrage aan een gezonder stadsmilieu door de CO2-uitstoot terug te dringen.

Een daktuin in Amsterdam biedt dus enorm duurzame voordelen. Tot slot levert een daktuin ook nog eens geld op. Zo werkt een daktuin isolerend waardoor u minder energiekosten heeft en dat is weer gunstig voor uw portemonnee.

Overtuigd van de voordelen van een eigen daktuin? Met ruim 30 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe een daktuin in Amsterdam moet worden aangelegd en ingericht. Wilt u uw eigen daktuin in Amsterdam? Neem contact met ons op en we laten u graag de mogelijkheden zien.

 

Contact ons