Renovatie dakbedekking bedrijfspanden

Renovatie ruim 5.500 m2 dakbedekking

Renoveren bedrijfspanden: ‘Kewodak gaat professioneel te werk’

Een lekkend dak is nooit fijn. Maar als het dak drie bedrijfspanden beslaat en een totale oppervlakte heeft van 5.500 vierkante meter, dan is een snelle en duurzame oplossing geboden. Ondernemer Martin van Leeuwen wist meteen wie hij moest bellen.

“Het dak was nog helemaal niet zo oud, net twintig jaar”, vertelt ondernemer Martin van Leeuwen. Martin is eigenaar van de panden, waarvan hij er twee verhuurt. “Toen er vochtplekken op het plafond en in de muur verschenen, wisten we dat het om een serieuze lekkage ging.”

PowerPoint

Jaren terug had Martin al goede ervaringen opgedaan met Kewodak, dus besloot hij ze opnieuw te bellen. Daar kreeg hij geen spijt van. “Wat me aanspreekt in Kewodak, is de professionaliteit. Het is niet van: aanvraagje doen en hier tekenen. We werden uitgenodigd en kregen in een PowerPoint-presentatie uitgelegd wat het plan was. Daarna ontvingen we alle afspraken keurig op schrift.”

Alles naar wens

De dakmakers van Kewodak voorzagen het dak van ruim 5.500 vierkante meter nieuwe bitumineuze dakbedekking. Daarmee was de lekkage verholpen en kan het dak weer tientallen jaren vooruit. “Na akkoord is het vrij snel gegaan. Alles is naar wens uitgevoerd”, blikt Martin terug. “Tijdens het project werden we goed op de hoogte gehouden en Kewodak is alle afspraken nagekomen. Dus mocht een vriend of familielid eens problemen hebben met z’n dak, dan zou ik ze Kewodak zeker aanbevelen.”

Contact ons