Winkelcentum specialistische renovatie

Kewodak: Uw dakdekker in IJsselstein

Winkelcentrum IJsselstein specialistische renovatie

Het dak van het winkelcentrum Achterveld in IJsselstein wordt door Kewodak gerenoveerd. In 1990 werd het winkelcentrum officieel in gebruik genomen, het dak met zijn uitzonderlijk veel dakdetails was na een grondige dakinspectie van Kewodak aan verbetering toe.

Omdat de winkelpassage gewoon in gebruik moest blijven zijn vooraf goede afspraken gemaakt met alle betrokken partijen. Er is een locatie aangewezen waar de bevoorrading van de daken plaatsvindt en dat is allemaal goed verlopen, meld uitvoerder Erik Wolswijk. Het verplaatsen van de materialen op de daken zorgt soms voor wat moeilijkheden omdat het een diversiteit van daken is. Maar dit verloopt goed en de overlast is minimaal gebleken.

Ingewikkelde dakwerkzaamheden IJsselstein

De moeilijkheid van dit project is dat het om een heel bijzonder dak gaat met allemaal verschillende dakdetails. De werkzaamheden op de daken zijn dan ook zeer divers: van platte daken tot schuine daken.

Dakdekker IJsselstein

Bent u in het bezit van een plat dak en woont in in IJsselstein? Dan is Kewodak een uitstekende keuze om uw dak periodiek te laten controleren, of Kewodak dakwerkzaamheden aan uw dat uit te laten voeren!

Contact ons