Bitumineuze dakbedekking past op elke dakconstructie

In Nederland zijn de meeste platte daken uitgerust met een zwart bitumineuze dakbedekking.

Kewodak B.V. in Alphen aan den Rijn weet precies welke materialen op welke daken het best tot hun recht komen. 30 Jaar ervaring heeft ons geleerd dat bitumineuze dakbedekking uitstekend tot haar recht komt bij daken die veel te leiden hebben in het Nederlandse klimaat.

Bitumineus dak, brandvrij aangebracht

De dakdekkers van Kewodak kunnen veilig uw bitumen dakbedekking aanbrengen met de nieuwe veiligheidsnorm brandvrij werken NEN 6050.
Tevens krijgt u op dit dakwerk 10 jaar verzekerde garantie! Kewodak is lid van brancheorganisatie Vebidak en is erkend door kwaliteitsstichting Dakmerk.
Het dakbedekking aanbrengen gebeurt volgens alle gestelde veiligheidsnormen. Voor u en voor onze werknemers. Wij hebben zowel het VCA**-certificaat als het KOMO-procescertificaat in ons bezit
Kijk ook eens naar de reacties en ervaringen van degene die u zijn voorgegaan.

Kewodak is thuis in daken en voor het dak onderhoud op maat. Dit geldt zowel voor de platte als voor de licht hellende daken.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Graag staan wij u te woord. Contact opnemen is eenvoudig.

Bent u benieuwd of de bitumineuze dakbedekking in uw situatie de juiste oplossing is? Gaat u voor een zwarte dakbedekking van bitumen of een wit dak? Of toch EPDM?

Vraag het onze medewerkers. Zij staan u graag te woord of komen bij u langs.
Ontdekt u de voordelen van bitumineuze dakbedekking aanbrengen door dakdekkersbedrijf Kewodak zelf.