Zonnepanelen Leiden

In de regio Leiden is de laatste jaren zonne-energie steeds meer in de belangstelling komen te staan. Veel gemeentehuizen hebben ze op hun dak liggen (Leiden, Voorschoten, Teylingen) en ook voor particulieren is dit inmiddels goed bereikbaar. Er zijn zelf diverse coöperaties in oprichting om de investering nog aantrekkelijker te maken. De plaatsing van zonnepanelen Leiden op een plat dak, kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Zonnepanelen plat dak; zelf opwekken van energie

Duurzaamheid is vaak het centrale begrip als het om inzet van zonnepanelen gaat. Hetzelfde argument om voor een elektrische of hybride auto te kiezen. Je ziet ze in plaatsen als Wassenaar, Leiden Voorschoten en Oegstgeest steeds vaker rondrijden. Deze auto’s worden thuis opgeladen en het is daarom een goede keuze om uw besluit tot de aanschaf van een duurzame auto door te trekken naar de aanleg van duurzame zonnepanelen. Het is een trend die wij de laatste tijd vaak zien en waar we volop ervaring mee hebben. Garantie op het dak met zonnepanelen is dan ook vanzelfsprekend.

Kewodak: ervaring met zowel daken als zonnepanelen

Onze specialisten hebben inmiddels vele platte daken in Leiden voorzien van zonnepanelen. Niet voor niets is Kewodak een erkend dakdekkersbedrijf en zijn de diverse keurmerken (Dakmerk, Vebidak) en kwaliteitscertificaten (VCA, KOMO) in ons bezit. Bij ons krijgt u een perfecte combinatie tussen ervaring met daken en met zonnepanelen zodat het eindresultaat aan de hoogste standaarden voldoet.

Ons team is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Neem vrijblijvend contact opmet een van de medewerkers, om te kijken of uw platte dak omgetoverd kan worden tot een energiebron.

Contact ons