Altijd garantie op dakbedekking

Wij zorgen ervoor dat uw dak altijd 100% in orde is. Geen daklekkages, geen vochtdoorslag, geen warmteverliezen of wat dan ook. Wij leveren kwaliteit en daar staan wij voor.

Kewodak is verplicht zich in alle fasen van de uitvoering van dakbedekking te laten controleren. Onaangekondigde inspecties door Dakmerk, als waakhond voor kwaliteit, houden ons scherp. Voor ons is 100% garantie op dakbedekking dan ook vanzelfsprekend.

garantie daken
 

Garantie dakbedekking: zekerheid bestaat nog

Bij Dakmerk aangesloten dakdekkers werken volgens de vakrichtlijnen ten aanzien van de uitvoering en materiaalgebruik, vastgelegd in het KOMO procescertificaat BRL 4702, maar ook in VCA*, VCA** en Arbo-wetgeving.

Dakmerk is het enige door het Ministerie van Economische Zaken officieel erkende keurmerk voor de dakenbranche.

Garantie voor sedumdaken, terrasdaken en daken met zonnepanelen

Met Dakmerk Multi garantie bent u 10 jaar lang verzekerd voor het verwijderen en opnieuw aanbrengen van de op het dak aangebrachte zaken. Dit geldt onder meer voor sedumdaken, terrasdaken, parkeerdaken en daken met zonnepanelen. Heeft u onverhoopt een daklekkage op een sedum, terras, zonnepanelen of parkeerdak dan heeft u de garantie dat het hersteld wordt.Met de Dakmerk Multi garantie weet u ook zeker dat het multifunctionele deel van het dak gecontroleerd is en voldoet aan de nieuwste vakrichtlijnen.
 

Waarborgfonds

De werkzaamheden die wij uitvoeren, zijn ondergebracht bij het Dakmerk waarborgfonds. Als een erkenninghouder onverhoopt in de problemen komt, neemt het Dakmerk waarborgfonds de bestaande garantieverplichtingen over. Kies voor Kewodak en u kiest voor minimaal 10 jaar zekerheid op uw dak! Geen kleine lettertjes, gewoon helder en duidelijk.
Kewodak B.V.
Postbus 296
2400 AG Alphen a/d Rijn
Tel: 0172 438332
2017 - Kewodak

Vind ons ook op:
Twitter Twitter
Facebook Facebook
YouTube YouTube
Twitter Linkedin
Google+ Google+


Algemene voorwaarden

Certificeringen:

Deel Kewodak:

Webdesign door DesignConsult