Groene daken

Groene daken zijn gezond!

groene daken

Groene daken fleuren niet alleen de stad op, maar bovenal gaan ze langer mee. Een bijkomend voordeel van groene daken is de isolerende werking.
In steden met groene daken is gebleken dat de temperatuur daalt. Ook leveren groendaken een positieve bijdrage aan de luchtkwaliteit. Daarnaast zorgt een groen dak  voor een aanzienlijke ontlasting van het rioleringsstelsel.
Dat zijn vele voordelen op een rij en mag men een groen dak zeker een verantwoord dak noemen!

Groene platte daken


Groene daken ofwel sedumdaken

Het creëren van een groene daken kan op verschillende manieren. Kewodak adviseert u graag over de beste onderlaag en de aanleg hiervan. Om een prachtig groen dak, ookwel sedumdak genoemd, te realiseren heeft u ruime keus aan verschillende beplanting.  

Denk maar eens aan prachtige grassen, vetplanten en mossen. Bent u een vogel- of insectenliefhebber? Dan is dit natuurdak een perfecte keus!
Wilt u meer informatie groene daken

Kijk dan eens op de informatieve website van kewodak: www.verantwoordedaken.nl. Hier kunt u de intesieve- en extensief begroeide daken bekijken. 

Ook kunt u meer informatie vinden over de MIA-Vamil regeling voor bedrijven. Deze fiscale aftrekregeling bieden ondernemers de kans om groene dakbedekking te plaatsen, met korting!


Extra garantie met Multi Dakmerk

De Kewodak groendaken kunnen worden voorzien van een Dakmerk Multi garantie, 10 jaar garantie met waarborgfonds voor het gehele dakbedekkingsstysteem. Dit betekent dus dat niet alleen de aangebrachte dakbedekking gegarandeerd wordt, maar ook het groen. 


Onderhoud groene daken

Groene daken zijn niet onderhoudsvrij. Voor onderhoud van deze daken kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten bij onze eigen onderhoudspecialisten Kewodak Service

Kewodak B.V.
Postbus 296
2400 AG Alphen a/d Rijn
Tel: 0172 438332
2017 - Kewodak

Vind ons ook op:
Twitter Twitter
Facebook Facebook
YouTube YouTube
Twitter Linkedin
Google+ Google+


Algemene voorwaarden

Certificeringen:

Deel Kewodak:

Webdesign door DesignConsult