Persbericht

Kewodak viert 25 jarig jubileum

Met veel plezier en gepaste trots viert Kewodak dit jaar het 25-jarig jubileum! Een kwart eeuw innovatief denken én doen heeft ertoe geleid dat Kewodak mocht uitgroeien tot een gerenommeerd dakbedekkingsbedrijf en gewaardeerd ‘dakpartner’ voor veel organisaties, instellingen en bedrijven. Natuurlijk hoort terugkijken een beetje bij dit zilveren jubileumfeest. Vandaar dat Kewodak graag een kijkje onder hun dak geeft met het speciale Kewodak-magazine.

Maar liever nog kijkt Kewodak vooruit. Hun blik is gericht op de toekomst, op nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen: hoe zij hun service nog verder kunnen ontwikkelen en hoe zij op kostenefficiënte wijze nog duurzamer kunnen ondernemen. Uiteraard met behoud van de pijlers die al 25 jaar een stevig fundament vormen onder Kewodak: kwaliteit, service, proactiviteit en persoonlijke aandacht voor klant én medewerker.

Over Kewodak Dakdekkersbedrijf Kewodak heeft zich gespecialiseerd in allerlei soorten daksystemen en toepassingen. De werkzaamheden omvatten diverse dakconstructies zowel in nieuwbouw als in renovatie. Kewodak voldoet aan alle strenge normen en eisen die door vakorganisaties en brancheverenigingen worden gesteld. Zo is het bedrijf lid van brancheorganisatie Vebidak en erkenninghouder van kwaliteitsstichting Dakmerk. Ook beschikt Kewodak over VCA- en KOMO procescertificaten, hetgeen inhoudt dat aan alle strikte veiligheidseisen wordt voldaan. Overtuigd van de kwaliteit van haar werk, biedt Kewodak minimaal 10 jaar garantie op haar dakconstructies.

========================================================

Noot voor de redactie

Voor meer informatie en het opvragen van beeldmateriaal:

Kewodak B.V.

Frank Keijzer, directeur
Röntgenweg 14 ALPHEN AAN DEN RIJN  Tel: 0172 – 43 38 332

e-mail: fkeijzer@kewodak.nl
www.kewodak.nl

Terug naar nieuwsoverzicht