Persbericht: Kewodak wint sterkste schakel in sector Bouw

Persbericht 17 maart 2018
KEWODAK WINT STERKTE SCHAKEL IN SECTOR BOUW


Jury over Alphense dakmaker: “Een schitterend bedrijf”

Tijdens de jaarlijkse verkiezing van De Sterkste Schakel van de regio Rijnland werd gisteren, 16 maart, de eerste plaats in de sector Bouw, Installatie & Techniek toegekend aan Dakmakersbedrijf Kewodak uit Alphen aan den Rijn. Uit de twaalf genomineerden selecteerde de jury unaniem Kewodak als winnaar. Al bij het verlaten van het pand wisten de juryleden dat dakmaker Frank Keijzer en zijn team de winst gingen pakken in deze sector: “Een schitterend bedrijf” luidde de eindconclusie. De Sterkste Schakel beoordeelt bedrijven uit de regio op service- en klantgerichtheid.

Al 30 jaar vooruitstrevend
Dakmakersbedrijf Kewodak specialiseert zich al ruim 30 jaar in allerlei soorten daksystemen en toepassingen, waaronder daken met zonnepanelen, witte daken en groene daken. Directeur Frank Keijzer heeft het vizier voortdurend op de toekomst en heeft klantgerichtheid en duurzaam denken verankerd in het hart van zijn bedrijf. Dat viel ook de jury op: ‘Wij werden bij buitengewoon vrolijk te woord gestaan en nog voordat wij de afspraak in onze eigen agenda hadden genoteerd, verscheen er al een afspraakbevestiging en een Outlook uitnodiging in onze agenda. Eigenaar Frank Keijzer gaf ons, middels een vakkundige presentatie, inzicht in het bedrijf, de organisatie, de werkwijze en producten. Ook daarna bleek de vakkennis en duidelijke visie over personeel, klanten, organisatie en toekomst van deze bevlogen ondernemer.”
Goede koers
Frank Keijzer is trots op de teamprestatie: “Het winnen van de Sterkste Schakel in de zwaarbevochten categorie “Bouw” is een bevestiging dat Kewodak de juiste koers volgt. Wij willen iedereen ontzorgen op het dak; ‘dakstress’ voorkomen. Dat doen we door deskundig te adviseren, maar bijvoorbeeld ook klanten letterlijk het dak op te sturen: we hebben in Alphen een Experience Center ingericht, waar men kennis kan maken met alle mogelijke dakvormen. En natuurlijk kun je ook de hoogte in en ervaren hoe bijvoorbeeld witte- en groene daken en zonnepanelen er in de praktijk uitzien. Wij vinden het belangrijk dat het dak gaat ‘leven’ voor onze klant.”
Mensen staan voorop
Keijzer benadrukt dat het winnen van de prijs een team-effort is: “Of het nu gaat om de serviceafdeling of de dakmakers, iedereen speelt een cruciale rol in het proces. Die bevlogenheid om dé Dakmaker van Nederland te zijn, is bedrijfsbreed. Opleiding en scholing staat bij ons hoog in het vaandel. Leuk dat de jury dat als indrukwekkend heeft ervaren!”
===============================================================

Noot voor de redactie
Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
Kewodak B.V., Frank Keijzer,
Kalkovenweg 58 (Bedrijventerrein Heimanswetering) Alphen aan den Rijn
Tel: 0172-438332
E-mail: fkeijzer@kewodak.nl

Terug naar nieuwsoverzicht