PERSBERICHT – KEWODAK VERHUIST NAAR NIEUWE LOCATIE

Persbericht, 16 februari 2016

KEWODAK VERHUIST NAAR NIEUWE LOCATIE
ALLE KENNIS CENTRAAL ONDER ÉÉN DAK

Dakdekkersbedrijf Kewodak verhuist per 1 juni 2016 van het pand aan de Röntgenweg naar Kalkovenweg 58 in Alphen aan den Rijn. Hiermee keert het bedrijf in wezen terug naar haar ‘roots’: het pand aan de Kalkovenweg deed voorheen dienst als opslagruimte voor dakmaterialen. In het compleet vernieuwde en duurzame pand is alle kennis van Kewodak onder één dak gebracht: het hoofdkantoor, de serviceorganisatie Kewodak Service, de opslag en vervoer van materiaal en het nieuwe Kewodak Experience Center. Bezoekers kunnen zich hier optimaal laten informeren over alle mogelijke daktoepassingen en deze meteen in de praktijk ervaren. Kewodak maakt de stap om nog duurzamer te kunnen opereren en klaar te zijn voor toekomstige groei.

DUURZAAM DENKEN, DUURZAAM BOUWEN 
Het pand aan de Kalkovenweg ademt Kewodaks visie op duurzaamheid. Het dak bestaat uit een koeldak met witte dakbedekking voor een optimale CO2 neutralisatie. Tevens is er een groendak met sedumbedekking aangelegd en zijn er zonnepanelen aangebracht. Er is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecycled materiaal; zo is 25% van de dakbedekking gerecycled. Bovendien heeft Kewodak gekozen voor duurzame materialen zoals kunststof kozijnen in plaats van hout. Door de centralisatie van activiteiten wordt nu vanuit één locatie transport verzorgd, hetgeen uitstoot van het wagenpark reduceert.

LETTERLIJK HET DAK OP 
Bijzonder is het Kewodak Experience Center. Hier kunnen geïnteresseerde klanten en bezoekers terecht voor presentaties en demonstraties tijdens speciale demo-dagen. De specialisten van Kewodak informeren en adviseren over subsidietrajecten en geven hun visie op de nieuwste technologieën en materialen op dakgebied. Men kan letterlijk het dak op en de voordelen ervaren van groendaken, zonnepanelen en het koeldak.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST
Frank Keijzer, directeur Kewodak, is blij met de stap: “Met dit nieuwe pand op onze vertrouwde locatie zijn we klaar voor de toekomst. Alle expertise is gecentraliseerd, het team kan optimaal samenwerken en we kunnen onze adviesrol beter dan ooit vervullen. Als specialist en vernieuwer op dakgebied vinden wij het belangrijk dat we niet alleen als beste kunnen adviseren in woord, maar ook in daad. Door meteen daktoepassingen te kunnen laten zien en ervaren, gaat het dak leven. In het nieuwe pand hebben we de ruimte om te groeien, op de duurzame manier die bij ons past!”
=======================================================


 Noot voor de redactie

Voor meer informatie en het opvragen van beeldmateriaal:
Kewodak B.V.
Frank Keijzer, directeur
Röntgenweg 14 ALPHEN AAN DEN RIJN Tel: 0172 – 43 38 332

e-mail: info (at) kewodak.nl
www.kewodak.nl