Kewodak steunt de slachtoffers in Japan

Kewodak zette zich afgelopen weekend belangeloos in via het Twitter-account van Kewodak. Middels een retweet actie waarbij bij iedere nieuwe volger van Kewodak € 2,50 werd gedoneerd aan het goede doel. Directeur Frenk Keijzer; “we hebben bewust gekozen voor Twitter omdat het een snel medium is waarin we veel mensen in een korte tijd konden bereiken”. De actie heeft binnen 24 uur € 250,00 opgeleverd.

Klik hier voor meer informatie

________________________________________________________________________________________

Bedankt voor uw steun!

Namens de slachtoffers van de aardbeving en tsunami in Japan en het Nederlandse Rode Kruis wil ik u graag bedanken voor uw bijdrage. Het totaal ingezamelde geldbedrag van de nationale actie voor Japan, die werd afgesloten met de benefietavond in de Amsterdam ArenA, is maar liefst:

 € 6.041.948

Uw bijdrage wordt gebruikt voor de medische hulp en medicijnen, kleding en psychosociale hulp aan de bijna 200.000 mensen die nog steeds in de opvangcentra verblijven. Met uw bijdrage bieden wij ook hulp op de langere termijn: het Rode Kruis helpt mee met de inrichting van 70.000 tijdelijke woningen zodat Japanners die hun huis en haard hebben verloren weer een nieuwe start kunnen maken met hun leven.

Wilt u meer weten over onze hulpverlening in Japan en de rest van de wereld? Ga naar de website van het Rode Kruis of volg het Rode Kruis via Twitter.

Met vriendelijke groet,

Cees Breederveld
Algemeen Directeur
Het Nederlandse Rode Kruis

Terug naar nieuwsoverzicht