De Dakmakers, wie zijn dat eigenlijk?

Al meer dan vijf en dertig jaar lang is Kewodak een gevestigde naam in de wereld van dakdekkers. Een paar jaar geleden kwamen opeens De Dakmakers om de hoek kijken. Wie zijn dat eigenlijk?

KewodakIn 2008 lanceerden we vanuit Kewodak de service afdeling De Dakmakers. Dit hebben we gedaan om extra duidelijkheid te scheppen in onze dienstverlening. Kewodak is uw adres voor de meest uiteenlopende dakrenovaties, De Dakmakers zorgen voor onderhoud, inspecties en reparaties.

De Dakmakers is de 24/7 serviceorganisatie van Kewodak. Iedereen met een plat dak wordt aangeraden om periodiek onderhoud te laten verrichten. Daarvoor kunt u terecht bij De Dakmakers.

Dezelfde vertrouwde service

Ook als uw platte dak schade heeft geleden door een storm of brand, staan De Dakmakers voor u klaar. Niet alleen tijdens kantoortijden, maar ook ’s avonds, in weekenden en in noodsituaties ook ’s nachts. Kortom, dezelfde vertrouwde service als van Kewodak, maar dan voor onderhoud.

Onderhoud wordt vaak onderschat. Terwijl het cruciaal is voor een gezond plat dak. In de meeste gevallen ontstaan lekkages aan daken door de ophoping van vuil, denk aan bladeren en takken. Dit vuil hoopt zich op, ook rond of in de hemelwaterafvoer.

Bel voor lekkages De Dakmakers

De meeste daken hebben opstaande dakranden. Dit betekent dat wanneer de waterafvoer verstopt raakt, u afhankelijk wordt van verdamping door de zon om uw dak droog te houden. In natte periodes gaat dat niet lukken. Het vuil is verder opgehoopt en beschadigt de deklaag van uw dak en het water zoekt andere uitwegen – achter het lood. Het gevolg: lekkages.

Het is daarom verstandig om uw platte dak één keer per jaar preventief te laten inspecteren. De Dakmakers staan voor u klaar (085 022 0680)! Denkt u na over verduurzaming van uw platte dak? Dan mag u contact opnemen met Kewodak (0172 438 332).