3FM Serious Request ‘like actie’

Dit is een stille ramp die mondiaal meer dan 10 miljoen moeders raakt. 3FM Serious Request geeft deze moeders een stem en de 3 DJ’s in het Glazen Huis gaan er van 18 t/m 24 december alles aan doen om zoveel mogelijk geld voor hen in te zamelen. Het Rode kruis kan deze vrouwen hiermee een basis geven om voor hun kinderen te zorgen en hulpmiddelen aanreiken om een inkomen te genereren.

Voor de eerste 500 likes (facebook) doneerden Kewodak een euro per like aan de actie Serious request 2011. Daarbij heeft directie de rest van het bedrag aangevuld tot € 775,–.

orginele email van donatie

Hallo Kewodak!

Dank voor je donatie voor 3FM Serious Request 2011! Je steunt hiermee de actie van 3FM en het Rode Kruis.

Dit zijn je gegevens:

Bedrag: € 775,00
Naam: Kewodak
Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJNDe stille ramp: moeders in oorlogsgebieden
3FM Serious Request vraagt in 2011 aandacht voor moeders die vechten tegen de gevolgen van oorlog en conflicten. Een stille ramp die mondiaal meer dan 10 miljoen moeders raakt. De nood van deze vrouwen is onzichtbaar te midden van geweld en conflicten. Deze moeders moeten vaak vluchten en leveren een zware strijd voor de veiligheid, inkomen, zorg, opvoeding en gezondheid van het gezin.
>> Eric Corton was in Ivoorkust. Bekijk de heftige verhalen: www.3fm.nl/corton

Wat doet het Rode Kruis met jouw donatie?
Het Rode Kruis helpt deze moeders met onderdak, water, voedsel en medische hulp. Maar ook met het terugvinden van familie en het verdienen van een eigen inkomen. 3FM en het Rode Kruis willen samen met jou zoveel mogelijk moeders en hun gezin een betere toekomst bieden.
>> Kijk op www.rodekruis.nl/seriousrequest wat we met je gift kunnen doen.

3FM Serious Request in Leiden
Het is de achtste editie van 3FM Serious Request, de jaarlijkse actie van 3FM om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Drie DJ’s, Coen, Gerard en Timur, zitten zes dagen lang opgesloten in het Glazen Huis in Leiden om geld in te zamelen

>> Volg 3FM Serious Request via Twitter Facebook

Het 3FM Serious Request team
Serious Request 2011
18 t/m 24 december
Beestenmarkt, Leiden

Terug naar nieuwsoverzicht