Wat moet volgens u het nieuwe Kewodak logo worden?

Je logo en bedrijfsnaam veranderen doe je niet zomaar. Er is dan ook veel gebeurd voordat we deze blog konden schrijven, waarin een voor ons belangrijke vraag de hoofdrol speelt:

Wat moet volgens u het nieuwe Kewodak logo worden?

Wij zouden het erg waarderen als u wilt meehelpen bij het maken van de definitieve keuze. Eerst even een korte uitleg over het hoe en waarom van de verandering.

Waarom een naamaanpassing en nieuw logo nodig zijn

In de loop der jaren is Kewodak uitgegroeid tot veel meer dan een dakdekkersbedrijf. In 1984 gingen we van start als dakdekkers, maar inmiddels zijn we dakmakers geworden. U kunt bij ons terecht voor dakbedekking in de breedste zin van het woord:

zonne-energie installatie
witte daken
groene daken
warme geisoleerde daken
herbruikbare daken
EPDM daken

Aan ‘Kewodak’ hebben we ‘Dakmakers’ toegevoegd en we hebben een nieuw logo laten ontwikkelen. Nu is de keuze aan u:

Welke van deze 2 logo’s moet het volgens u worden?

Als u al het bovenstaande leest en u denkt aan de eventuele ervaringen die u met Kewodak heeft, voor welk logo zou u dan kiezen?

Dakmakers logo 1 Dakmakers logo 2

We hebben gekozen voor de kleuren blauw, geel en groen, omdat deze voor ons gezonde lucht, zonne-energie en groenrijke daken representeren.

Geef uw mening en maak kans op een dinerbon t.w.v. € 100,-

Heeft u een keuze gemaakt? Dan horen wij die graag! Tot 23 juni kunt u laten weten welk logo u het beste vindt passen bij de Dakmakers van Kewodak.

Door te reageren, met uw keuze en waarom, op ons bericht via FacebookTwitterInstagram of linkedin maakt u ook nog eens kans op één van de vijf dinerbonnen ter waarde van € 100,- die wij verloten onder de reageerders.*

Alvast hartelijk dank voor uw tijd en moeite!

* De vijf dinerbon winnaars krijgen per mail bericht. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Kewodak medewerkers zijn uitgesloten van deze actie.
Bitumen daken recyclingCertificeringen zekerheid