VCA en BRL4702 certificeringen bieden opdrachtgevers zekerheid

Dit jaar heeft Kewodak wederom zowel de VCA audit als de BRL4702 opvolgaudit succesvol doorlopen. Wij voldoen aan alle normen en vereisten voor het aanbrengen en onderhouden van bitumen- en kunststof dakbedekkingssystemen. Wat houden deze certificeringen in en wat heeft u eraan? Daar gaat deze blog over.

Wat betekenen VCA en BRL 4702?

De afkorting VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Het is een uitgebreid programma dat gebruikt wordt om dienstverlenende bedrijven objectief en structureel te toetsen & certificeren op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

onderdelen aantoonbaar geïmplementeerd en operationeel is, wordt dit certificaat afgegeven.

Wat heeft u eraan dat Kewodak VCA en BRL 4702 gecertificeerd is?

Voor u als opdrachtgever bieden deze certificeringen zekerheid. U kunt ervan op aan dat door ons uitgevoerde dakwerkzaamheden voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Keuringsinstantie KIWA heeft Kewodak namelijk beoordeeld en wederom een positief oordeel geveld over:

• arbeidsnormen
• gezondheid & veiligheid
• milieu
• bedrijfsethiek

De bijbehorende Dakmerk certificering zal steeds belangrijker worden voor opdrachtgevers. U wilt er tenslotte zeker van zijn dat u met een erkende dakdekker te maken heeft, die voldoet aan de vereisten en aangesloten is bij het waarborgfonds.

Certificeringen zekerheid

Duurzaam ondernemen heeft de toekomst

Verantwoord en duurzaam ondernemen is een vanzelfsprekendheid voor de Dakmakers van Kewodak. Dat ziet u terug in deze certificeringen, maar ook op andere manieren. Zo hebben wij ons aangesloten bij het duurzaamheidsinitiatief Roof2Roof en kunnen (potentiële) klanten seminars in ons Experience Center bijwonen.

Meer informatie over deze Kewodak blog

Wilt u meer weten over Kewodak’s certificeringen, een keer een seminar over duurzame en financieel aantrekkelijke dakoplossingen bijwonen en/of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij maken graag tijd voor u!

Dakmakers logo 2Duurzaamheid dakbedekking