Dakdekker Voorburg

Kewodak heeft al meer dan 30 jaar ervaring met service, reparatie en onderhoud van platte daken in Voorburg- Leidschendam. Of u nu woont in Essesteijn of aan de prins Bernhardlaan, bij Kewodak proberen wij u te helpen met duurzame oplossingen met betrekking tot dakbedekking, isolatie, renovatie en vernieuwingen. Dankzij onze ervaring kunnen wij de garantie bieden dat de service betrouwbaar en met hoge kwaliteit wordt uitgevoerd. Voor een betrouwbare dakdekker in Voorburg bent u bij Kewodak aan het juiste adres.

dakdekker Voorburg

Bedrijfsprofiel Kewodak

Kewodak is al ruim 30 jaar de naam die in verband wordt gebracht met betrouwbaarheid en goede service. Wat uw vraag ook is, onze medewerkers zullen altijd alles in werk zetten om u te helpen. Daarbij staat betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel.


Betrouwbaarheid

Vertrouwen is belangrijk. Daarom vinden wij het bij Kewodak belangrijk dat wij voldoen aan het Dakmerk kwaliteitskeurmerk. De erkenning van Dakmerk garandeert de solvabiliteit van Kewodak. Wanneer sprake zou zijn van faillissement van het uitvoerende bedrijf, neemt het garantiefonds de financiële verplichtingen ten opzichte van de opdrachtgever over.


Contact met dakdekker Voorburg

Wilt u contact met Kewodak voor een antwoord of deskundig advies van een dakdekker in Voorburg? Dan kunt u het contactformulier invullen om snel met ons in contact te komen.
Kewodak B.V.
Postbus 296
2400 AG Alphen a/d Rijn
Tel: 0172 438332
2017 - Kewodak

Vind ons ook op:
Twitter Twitter
Facebook Facebook
YouTube YouTube
Twitter Linkedin
Google+ Google+


Algemene voorwaarden

Certificeringen:

Deel Kewodak:

Webdesign door DesignConsult