Soorten daken en daksystemen

Wij stellen onze klanten graag de vraag: wat wilt u met uw dak? Niet zelden ketsen ze de bal terug: wat kúnnen we met ons dak?

Het antwoord: veel. Wij adviseren graag over de keuzes met betrekking tot het soort dak en de inrichting ervan. Het combineren van platte daken en daksystemen is natuurlijk ook mogelijk. Bij diverse daktoepassingen profiteert u bovendien van subsidies. Vriendelijk voor het milieu, vriendelijk voor uw portemonnee.

Op onderstaande pagina’s vertellen wij u alles over groene daken, witte daken, isolatie, recycling en zonnepanelen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

zonnepaneel witdak

Neem contact op met Kewodak

Daken met zonnepanelen

Zonnepanelen op uw platte dak: een verstandige keuze met oog op het milieu en uw financiën. Besparingen binnen handbereik! Lees verder.

Witte daken

Op zomerse dagen staat die energie slurpende airco maar te loeien. Een wit dak maakt de airco overbodig én zorgt voor betere luchtkwaliteit. Lees verder.

Groene daken

Duurzaam, verantwoord en gewoon mooi. Dat is een groen dak. Lees over de mogelijkheden van het beplanten van uw platte dak. Lees verder.

Geïsoleerde daken

Een goed geïsoleerd plat dak zorgt voor minder warmteverlies en dat ziet u meteen terug in de maandelijkse energierekening. Lees verder.

Herbruikbare daken

Is een nieuw dak duur? Nee, want we kunnen uw huidige dak hergebruiken! Kewodak recyclet uw dak en maakt er weer wat moois van. Lees verder.

EPDM-daken

Een bewuste keuze voor de toekomst. Een EPDM-dak is elastisch (rubber), slijt nauwelijks en gaat veertig jaar of langer mee. Lees verder


Certificeringen:

Deel Kewodak:

1984 - 2018 - Kewodak