Witte daken koelen uw platte dak

Dakspecialist Kewodak B.V. verzorgt al 30 jaar prachtige daken.
In Nederland zien we veelal de zwart bitumen daken terug. Nu is er een nieuwe ontwikkeling gaande. Door de klimaatsverandering is er vraag naar koelere daken: Witte daken.

Deze witte daken hebben de eigenschap het zonlicht te weerkaatsen, in tegenstelling tot de reguliere daken die het zonlicht vasthouden. “De vraag naar witte daken neemt toe. Vooral schoolgebouwen, waarbij de kinderen niet goed kunnen functioneren in een warm gebouw zijn bereid investering aan te gaan. Veelal kan er gebruik worden gemaakt van subsidie,“ aldus eigenaar Frank Keijzer .

Een wit dak is meer dan een verflaagje!

Kewodak is gevestigd in Alphen aan den Rijn maar het werkgebied is ruim daarbuiten. Witte dakbedekking is specialisten werk.

 Een dak wit "verven" is niet de meest  effectieve manier.
 Het gebruik van verkeerde materialen  kan leiden tot schade aan uw dak of zelfs  lekkage.

 Laat u goed informeren!
 Bij Kewodak bent u 10 jaar verzekerd en  kunt u zorgeloos wonen of werken.

Witte dakbedekking met garantie!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij ons voorop.
Vanzelfspreken zijn wij aangesloten bij de organisatie Vebidak en in het bezit van het Dakmerk Waarborgfonds, het KOMO-procescertificaat en het VCA**-certificaat. Zo kunt u rekenen op witte dakbedekking met garantie.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw dak? Wilt u maximaal rendement behalen en heeft u interesse in een wit dak met PV panelen?
Bent u benieuwd naar onze andere soorten verantwoorde daken? Contact met ons opnemen is eenvoudig. Wij staan u graag te woord!

Neem contact op met Kewodak
Certificeringen:

Deel Kewodak:

1984 - 2018 - Kewodak