Dakwerkzaamheden: vakkundig, deskundig en betrouwbaar

Onze ervaren dakdekkers zijn gespecialiseerd in meerdere daksystemen en toepassingen voor daken. De dakwerkzaamheden omvatten toepassingen voor platte of licht hellende daken. Nieuwbouw (in bouwteam), renovatie of dakonderhoud, wij leveren vakwerk. Uiteraard zijn onze oplossingen duurzaam en milieuvriendelijk.

dakdekker keijzer kewodak
directeur F. Keijzer 
Dakdekkersbedrijf Kewodak biedt:
  • Deskundigheid op alle vlakken en toepassingen van daksystemen.
  • Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie.
  • Bij grote of kleine projecten.
Daarnaast verzorgen wij:
  • Structureel onderhoud.
  • 24-uurs service, ook bij daklekkage (Kewodak Service).
U krijgt van ons:
  • Helder advies ten aanzien van meerjarenplannen, toe te passen constructies en een goed financieel inzicht.
  • Flexibele oplossing voor uw vraag. Dit kan variëren van uitvoerende werkzaamheden tot het bieden van een totaaloplossing.

Neem contact op met Kewodak

Dakonderhoud en dakwerkzaamheden uitbesteden

U kunt uw dakonderhoud altijd uitbesteden aan Kewodak. Diverse organisaties zijn u al voorgegaan. Onze dakspecialisten werken door de hele Randstad. Heeft u een dakdekker nodig in Zoetermeer, Amsterdam of Rotterdam? Voor alle locaties kunt u bij Kewodak terecht: snel en deskundig!

24-uurs dienst

Na een grondige inspectie van uw panden, stellen wij een meerjarenbegroting op. Wij bieden u een 24-uurs service zodat wij u bij een lekkage snel en deskundig kunnen helpen en erger kunnen voorkomen. Dat doen wij met onze speciale serviceorganisatie: Kewodak Service.

Totaaloplossing dakwerkzaamheden

Wij adviseren u graag over te gebruiken dakconstructies, de te volgen procedures en de financiële consequenties. Wij zijn in staat u een totaaloplossing te bieden voor uw dakwerkzaamheden. Samen met u komen wij tot een flexibele oplossing.

De dakwerkzaamheden kunnen zich beperken tot de uitvoering van bijvoorbeeld dakbedekkingswerkzaamheden. Wij kunnen echter ook de advisering, het ontwerp en de bouwfysische berekeningen voor u verzorgen of u daarin begeleiden.

dakdekkersbedrijf kewodak

 
Kewodak B.V.
Postbus 296
2400 AG Alphen a/d Rijn
Tel: 0172 438332
2017 - Kewodak

Vind ons ook op:
Twitter Twitter
Facebook Facebook
YouTube YouTube
Twitter Linkedin
Google+ Google+


Algemene voorwaarden

Certificeringen:

Deel Kewodak:

Webdesign door DesignConsult