Dakwerkzaamheden: deskundig en betrouwbaar.

De ervaring en specialisatie van onze dakdekkers beslaat allerlei soorten daksystemen en toepassingen. De dakwerkzaamheden omvatten diverse toepassingen voor platte of licht hellende daken zowel in de nieuwbouw (veelal uitgevoerd in bouwteamverband) als in de renovatie en het verzorgen van onderhoud aan deze. Onze oplossingen zijn duurzaam en milieuvriendelijk. 

dakdekkersbedrijf
 

Dakdekkerbedrijf Kewodak biedt u:

  • vakkundigheid op alle vlakken van daksystemen en toepassingen
  • zowel in nieuwbouw als in renovatie
  • bij grote of kleine projecten
  • verzorgen van (structureel) onderhoud
  • 24 uurs service, ook bij daklekkage (serviceorganisatie Kewodak Service)
  • helder advies op het gebied van meerjarenplannen, toe te passen constructies en een passend financieel plaatje
  • een flexibele oplossing voor uw vraag. Dit kan variëren van uitvoerende werkzaamheden tot het bieden van een totaaloplossing voor uw vraagstuk

Neem contact op met Kewodak

Dakonderhoud en dakwerkzaamheden uitbesteden

Diverse organisaties hebben het dakonderhoud structureel aan Kewodak uitbesteed. Onze dakspecialisten kunt u door de gehele Randstad terugvinden, van dakwerk te Zoetermeer tot aan Amsterdam. Ook voor een dakdekker in Rotterdam kunt u bij Kewodak terecht!
 
Hier worden door Kewodak, na grondige inspecties van de desbetreffende objecten, meerjarenbegrotingen opgesteld.
Tevens hebben wij een 24-uursdienst zodat onverhoopte lekkages niet escaleren tot enorme schades. We hebben er zelfs een speciale serviceorganisatie voor opgericht n.l. Kewodak Service.

dakdekker

Desgewenst adviseert Kewodak u als beheerder/eigenaar over de toe te passen constructies, de te volgen procedures en de financiële consequenties.
Door een flexibele opstelling heeft Kewodak de mogelijkheid om, in overleg met u, een bij de desbetreffende situatie passende totaaloplossing te bieden voor uw dakwerkzaamheden.
De werkzaamheden kunnen beperkt blijven tot de uitvoering van dakbedekkingwerkzaamheden maar ook kan Kewodak de advisering en het ontwerp evenals bouwfysische berekeningen voor u verzorgen en/of begeleiden.
Kewodak B.V.
Postbus 296
2400 AG Alphen aan den Rijn
Tel: 0172 - 43 83 32
1984 - 2015 Kewodak B.V.

Vind ons ook op:
Twitter Twitter
Facebook Facebook
YouTube YouTube
Twitter Linkedin
Google+ Google+


Algemene voorwaarden
Keurmerken:

Deel Kewodak:

Webdesign door DesignConsult