Dakdekker Alphen aan den Rijn, ook voor uw dak!

Kewodak B.V. is het dakdekkersbedrijf dat met recht kan zeggen de meest gespecialiseerde dakdekker uit Alphen aan den Rijn te zijn. Met 30 jaar ervaring hebben wij het beste in huis op het gebied van daken inspecteren, op maat adviseren en naar wens leveren. Maak kennis met ons bedrijf en onze specialistische dakdekkers.

 

Dakdekkers Randstad

Kewodak is gevestigd in Alphen aan den Rijn en kent een ruime klantenkring met uiteenlopende projecten.
Van particulieren tot grote bedrijven, van vastgoedbeheerders tot verenging van huiseigenaren. Voor werkzaamheden aan het platte of licht hellende dak staan wij voor u klaar. Ook voor een totaaloplossing kunt u bij ons terecht. U vindt onze dakdekkers dan ook door de gehele regio. Van een dakreparatie bij Leiden tot dakwerk Zoetermeer, ons team  staat voor u gereed. 

dakdekkers

Dakdekker met garantie
Onze mensen hechten waarde aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Samen met u willen we werken aan verantwoorde daken; wij willen daken gezond maken. Onze dakdekkers renoveren, repareren en onderhouden uw dak volkomen veilig.

Kewodak heeft het VCA**-certificaat en het KOMO-procescertificaat in bezit.
Het dakwerk is ook verzekerd bij het Dakmerk Waarborgfonds en Kewodak geeft garantie op alle werkzaamheden. Kewodak is tevens aangesloten bij de brancheorganisatie Vebidak.

Wilt u meer informatie over een samenwerking met Kewodak? Wij staan u graag te woord.

Heeft u lekkage en bent u met spoed op zoek naar een dakdekker? Geen probleem voor Kewodak.
Onze service afdeling is 24 uur per dag bereikbaar! Ga naar KewodakService.nl voor meer informatie
 
Certificeringen:

Deel Kewodak:

1984 - 2018 - Kewodak