Vernieuwen dak, dat is onbezorgd wonen

Kewodak B.V. uit Alphen aan den Rijn is de vertrouwde specialist op het gebied van het vernieuwen van dak en daksystemen. Al 30 jaar doen wij niet anders dan daken inspecteren, op maat adviseren en naar wens leveren. Droog wonen en werken is aan Kewodak toevertrouwd.

Dak vernieuwen of dak renoveren?

Allereerst zal een van onze dakspecialisten het dak inspecteren. Is het dak nog in redelijke staat? Dan kan het dak waarschijnlijk prima gerenoveerd worden. Bij dakrenovatie knappen we het oude dak op zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over lekkages.

Soms is het vernieuwen van een dak noodzakelijk. Onze specialisten zullen de mogelijkheden met u bespreken. Natuurlijk zullen wij de kosten voor het nieuwe dak ook inzichtelijk maken, zodat er geen verassingen ontstaan. Ook zullen we u informeren over de verschillende soorten daken en de eventuele fiscale voordelen.

dak vernieuwen  dak renovatie kewodak


Dak vernieuwing met zekerheid

Onze werkzaamheden zijn verzekerd bij het Dakmerk Waarborgfonds en zorgen voor een extra stukje zekerheid en garantie bij dakrenovatie. Tevens renoveren of vernieuwen wij onze daken volkomen veilig. Het VCA**-certificaat en het KOMO-procescertificaat zijn in ons bezit.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt telefonisch contact opnemen of ons contactformulier invullen. Bent u benieuwd naar de reacties van degene die u zijn voor gegaan? Kijk eens bij de ervaringen van onze klanten.

 
Certificeringen:

Deel Kewodak:

1984 - 2018 - Kewodak