Kewodak: vakkundig, ervaren en flexibel

Dakdekkers van Kewodak staan al meer dan dertig jaar bekend om hun ervaring, service en kwaliteit. Wij denken in oplossingen en stellen alles in het werk om u te helpen. Wij zijn snel, betrouwbaar, vakkundig, flexibel en duurzaam werken is vanzelfsprekend.

Wij willen niets missen. Daarom zijn wij aangesloten bij Vebidak, de brancheorganisatie voor gespecialiseerde aannemingsbedrijven. Hierdoor hebben wij toegang tot de meest actuele informatie op technisch, administratief, economisch, sociaal en juridisch terrein. Scholing van onze medewerkers vindt plaats aan een gespecialiseerd opleidingsinstituut.
 

 

Betrouwbare partner voor uw dak

De erkenning door Dakmerk, garandeert dat u te maken heeft met een solvabele dakdekker. In geval van faillissement van het uitvoerend bedrijf neemt het garantiefonds de financiële verplichtingen ten opzichte van de opdrachtgever over. Wij zijn trots op dit keurmerk dakdekker.

Kewodak beschikt over het VCA- en KOMO- procescertificaat. Dat geeft u de zekerheid dat wij de veiligheidsaspecten (voornamelijk in de industriële sector maar ook daarbuiten) en de realisatie van de dakbedekkingconstructie procesmatig benaderen. Het certificatie-instituut Kiwa controleert dit jaarlijks. 

erkend dakdekkersbedrijf

Neem contact op met Kewodak
Kewodak B.V.
Postbus 296
2400 AG Alphen a/d Rijn
Tel: 0172 438332
2017 - Kewodak

Vind ons ook op:
Twitter Twitter
Facebook Facebook
YouTube YouTube
Twitter Linkedin
Google+ Google+


Algemene voorwaarden

Certificeringen:

Deel Kewodak:

Webdesign door DesignConsult