Creatief met platte daken

De dakmakers van Kewodak repareren, creëren en transformeren. Het is maar net wat uw platte dak nodig heeft. Wij luisteren naar uw wensen, onderzoeken de mogelijkheden en sturen daarna onze ervaren en gecertificeerde medewerkers het dak op. Want op het dak, daar zijn wij thuis.

Op hoogte, in de frisse lucht, wordt onze creativiteit geprikkeld en zien de beste ideeën het levenslicht: wandelpaden, grasvelden, zonnepanelen, insectenhotels, hangmatten, gerecyclede tegels, terrasjes. Over daken kun je lang praten, maar er gaat niets boven ze te zien, te voelen en te ruiken.

dakbedekking vervangen

Gelukkig kunnen de dakmakers van Kewodak al meer dan dertig jaar hun hart ophalen. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde vakmensen: scholing van medewerkers vindt plaats aan een gespecialiseerd opleidingsinstituut. Daarnaast is Kewodak aangesloten bij brancheorganisatie Vebidak, zijn wij erkend door kwaliteitskeurmerk Dakmerk en beschikken wij over het VCA- en KOMO-procescertificaat.

Natuurlijk hangen deze diploma’s, erkenningen en certificaten bij ons aan de muur. Maar de diploma’s waar wij het trotst op zijn, vindt u niet op ons kantoor. Die bevatten geen woorden en handtekeningen, maar vormen een sterkere bevestiging van ons vakmanschap dan al die papieren certificaten bij elkaar. De échte diploma’s, dat zijn onze daken. Gaat u mee naar boven?


Kevin Duthler

Erik Wolswijk

Voor het juiste advies
Kevin Duthler 
Tel. +31 653856134
kduthler@kewodak.nl

Voor alles op dak
Erik Wolswijk
Tel +31 653856138
ewolswijk@kewodak.nl


Peter Zwarts

Liza van Vliet


De man van de cijfertjes
Peter Zwarts 
Tel. +31 172 438332
pzwarts@kewodak.nl

Klanten expert
(maakt je blij)
Liza van Vliet
Tel. +31 172 438332
lvanvliet@kewodak.nl

frenk keijzer  

Eindbaas
Frank Keijzer
Tel. +31 653565462
fkeijzer@kewodak.nl
 
 
Neem contact op met Kewodak
Certificeringen:

Deel Kewodak:

1984 - 2018 - Kewodak