Wat wil jij doen bij Kewodak?

Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om in één van de leukste bedrijven te werken? Dan ben je hier op de juiste plek!

dakdekker

Kewodak kent een platte professionele organisatiestructuur die zich kenmerkt door een informele cultuur. De communicatielijnen zijn kort, waardoor er nauwelijks sprake is van afstand tussen management en medewerkers. Wij werken op basis van wederzijds respect waarbij ook het sociale aspect een belangrijke positie inneemt in onze bedrijfscultuur. Regelmatig organiseren wij bijeenkomsten, waarbij we het nuttige met het aangename combineren.

Zelfstandigheid
Binnen Kewodak heeft elke medewerker een grote mate van zelfstandigheid. Wij geven iedereen de vrijheid om binnen gestelde kaders met plezier voor Kewodak te kunnen werken. Je zult hierbij geen managers zien die “continu over je schouder” meekijken, maar die er juist voor willen zorgen dat je de ruimte krijgt een bevredigende invulling te geven aan je functie. Dit vereist wel dat je verstandig hiermee omgaat en dat we van je verwachten dat je verantwoordelijkheid neemt. Een goed voorbeeld hiervan is het op peil houden van je kennisniveau middels door Kewodak verzorgde opleidingen.Professionaliteit

Alle medewerkers van Kewodak zijn voortdurend bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze werkprocessen. Dit geldt voor zowel de eigen interne processen, als de kwaliteit van onze dienstverlening. Dit heeft er ondermeer voor gezorgd dat we een veelzijdige klantenkring hebben met grote gerenommeerde namen. 

Gezocht: (leerling-)dakdekker en-/ of zelfstandige:

Als dakdekker, ben je het visitekaartje van Kewodak. Je maakt de daken voor onze klanten weer gezond (wit of groen).

Gezocht: service-dakinspecteur:

Als inspecteur zorg je voor onderhoud en conditiemetingen aan daken, daarbij registreer je gebreken en geef je adviezen aan onze opdrachtgevers.

 

Gezocht: werkvoorbereider:

Om ervoor te zorgen dat onze dakspecialisten hun werk kunnen doen moet er een goede werkvoorbereiding zijn. Ben jij de steun en toeverlaat die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt? Lees verder

Gezocht: junior financial controller: Als Junior Finance Controller zorg jij samen met je collega’s voor de boekhouding van Kewodak.

Gezocht: accountmanager:

Je bent verantwoordelijk voor het uitbreiden en beheren van relaties en streeft naar het behalen van commerciële successen in ons sales team. Lees verder

Voel je vrij contact met ons op te nemen indien je vragen hebt. Weet dat we altijd ruimte hebben voor getalenteerde mensen.

Certificeringen:

Deel Kewodak:

1984 - 2017 - Kewodak B.V.